Srce

Obavijest o privatnosti


Srce posebnu pažnju pridaje zaštiti privatnosti svojih korisnika. Naša politika privatnosti dostupna je putem web stranica na adresi https://www.srce.unizg.hr/politika-privatnosti.

Srce prikuplja i obrađuje osobne podatke preuzete ili tražene prilikom registracije koja je preduvjet za prijavu pohađanja obrazovnih programa (https://www.srce.unizg.hr/sites/default/files/edu/pravilnik_o_pohadanju_obrazovnih_programa_srca.pdf). Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti u druge svrhe niti će se prenositi trećim stranama.

Osobni podaci korisnika koje Srce prikuplja i obrađuje nužan su preduvjet za ugovorni odnos (koji nastaje podnošenje zahtjeva za uslugom) temeljem kojeg Srce pruža ovu uslugu.

Srce će čuvati osobne podatke trajno, radi osiguravanja trajne provjerljivosti i cjelovitosti podataka na temelju kojih je zasnovan ugovorni odnos.

Korisnik usluge ima, pod uvjetima iz Opće uredbe o zaštiti podataka, pravo na pristup osobnim podacima koje Srca prikuplja, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na ispravak osobnih podataka ukoliko su oni neispravni ili su izmijenjeni.

Za sva pitanja vezana uz pružanje usluge potrebno je obratiti se na adresu .

Za pitanja vezana isključivo uz zaštitu osobnih podataka u Srcu potrebno je obratiti se službeniku za zaštitu podatka u Srcu na e-mail: ili putem pošte na adresu sjedišta Srca (Dodatne informacije objavljene su na web stranicama Srca https://www.srce.unizg.hr/kontakt).

Na prikupljanje i obradu osobnih podataka korisnik ima pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.